Palvelut

tietojärjestelmät ja sähköisen kaupan ratkaisut esim plex websydian java bootstrap qlik html5 css3 sql pilvipalvelut rpg

TIETOJÄRJESTELMÄT, VERKKOSIVUT JA SÄHKÖISEN KAUPAN RATKAISUT

Tietojärjestelmien ylläpito ja projektitoimitukset. Laadukkaat verkkosivut pienille ja suurille yrityksille, verkkokaupparatkaisut sekä digitaalinen markkinointi yrityksesi myynnin maksimointiin.

Lue lisää
Toiminnanohjaus ja ERP-ratkaisut esim epicor

Toiminnanohjaus ja ERP-ratkaisut

Asiantuntijamme ja kohdennetut ERP-ratkaisumme palvelevat muun muassa valmistavaa teollisuutta, tukkukauppaa ja asiantuntijapalvelujen tuottajia.

Lue lisää
integraatioratkaisut biztalk talend WSO2 ja visual studio

Integraatioratkaisut

Integraatio tarjoaa teknologiariippumattoman rajapinnan yritysten, järjestelmien, prosessien ja tiedon välille. Toteutamme laajoja, korkean käytettävyyden ratkaisuja.

Lue lisää
resource planning ERP

Palvelevaa asiantuntemusta

Asiakkaamme ei tarvitse olla IT-ammattilainen, me olemme. Osaamisemme kattaa arkkitehtuurit, määrittelyn, suunnittelun, järjestelmän kehittämisen, testauksen ja käyttöönoton. Meille on tärkeää, että toimittamamme teknologia ja työkalut saadaan optimaaliseen käyttöön nopeasti ja sujuvasti.

Lisäksi tarjoamme koulutus- ja konsultointipalvelua tarpeen mukaan toteutettuna. Järjestämme asiakaskohtaisia, räätälöityjä kursseja asiakkaan tarpeen mukaan. Erityisosaamista meillä on mm. CA Plex ja 2E kouluttamisesta.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä