Cubescom Oy on vahvistanut IT-osaamistaan ostamalla JPP-Soft Oy:n

04.04.2017 14:59

Artikkelin kuva allekirjoitustilaisuudesta (kuva: Nina Kemppi). Paikalla vasemmalta lukien seuraavat henkilöt: Tero Suominen (toimitusjohtaja, Cubescom Oy), Per Leftinger (hallituksen puheenjohtaja, C

Read the article in English >>

Lue uutinen Etelä-Suomen Sanomista >>

Cubescom Oy on ostanut JPP-Soft Oy:n koko osakekannan Kemppi Oy:ltä. Ostettavan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,1 miljoonaa euroa. Uusi yrityskokonaisuus tarjoaa täydet ohjelmistoratkaisujen, järjestelmätoimitusten ja digitaalisten palvelujen valikoimat asiakkaille. Yrityskauppa luo erinomaisen perustan Cubescomin kasvulle Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Asiakastarpeet laajenevat jatkuvasti ja yritykset haluavat saada kaikki tarvitsemansa tietojärjestelmäpalvelut saman katon alta. Cubescomin strategian keskeisiä tavoitteita onkin vastata asiakastarpeeseen monipuolisten ja kattavien ICT-palveluiden avulla. JPP-Softin hankinta vahvistaa erityisesti yrityksen digitaalisten palveluiden osaamista. Näistä esimerkkeinä verkkosivustot, extranet- ja intranet-palvelut, asiakashallinnan ratkaisut sekä markkinointia, myyntiä ja johtamista tukevat tiedonhallinnan ja raportoinnin ratkaisut.

Cubescomin toimitusjohtaja Tero Suominen on erittäin tyytyväinen yrityskaupasta ja tulevasta kumppanista:

”JPP-Softin osaaminen täydentää juuri oikealla tavalla yrityksemme osaamista. Meillä Cubescomilla on yli 30 vuoden kokemus tietojärjestelmistä ja ohjelmistoratkaisuista. JPP-Softin tarjoamat monipuoliset digitaaliset palvelut täydentävät palveluvalikoimamme ’täyden palvelun IT-taloksi’. Voimme palvella siis jatkossa asiakaskuntaa aivan uudella tavalla.”


JPP-Soft Oy vakiinnuttanut asemansa Suomessa laadukkaiden ICT-palvelujen tarjoajana. Kemppi Oy:n omistuksessa ollut yritys tarjoaa markkinoinnin, myynnin, johtamisen ja viestinnän tietojärjestelmäratkaisuja sekä niitä tukevia palveluja. Vuonna 1992 perustetun JPP-Soft Oy:n liikevaihto oli lähes 2,1 M€ vuonna 2015 ja yritys työllistää 15 työntekijää Lahdessa.

Toimitusjohtaja Kari Kemppi näkee yrityskaupan hyvänä ratkaisuna JPP-Softille:

”Tämä kauppa on merkittävä. JPP-Soft on löytänyt ’kodin’, ja kahden lahtelaisyrityksen yhdistymiseen liittyy valtavasti synergiaa. Yrityskauppa luo uusia mahdollisuuksia, kun molempien yritysten parhaat käytännöt saadaan yhteiseen käyttöön. Kemppi jatkaa vahvasti teollisen internetin ja hitsaustoimialan digitalisoinnin edelläkävijänä. Tämä yrityskauppa mahdollistaa Kempin oman ohjelmistokehitystoiminnan fokusoimisen selkeämmin hitsaustoimialan digitaalisten palvelujen kehittämiseen.”


Yrityskaupan myötä Cubescom saa paljon uutta huippuosaamista ja se mahdollistaa laajentumisen uusille tuotealueille sekä uusiin asiakasryhmiin. Cubescom Oy:n toimitusjohtaja Tero Suominen kertookin, että yrityskauppa luo erinomaisen perustan Cubescomin kasvulle Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Artikkelin kuva allekirjoitustilaisuudesta (kuva: Nina Kemppi). Paikalla vasemmalta lukien seuraavat henkilöt:
Tero Suominen (toimitusjohtaja, Cubescom Oy), Per Leftinger (hallituksen puheenjohtaja, Cubescom Oy), Teresa Kemppi-Vasama (hallituksen puheenjohtaja, Kemppi Oy), Katri Sahlman (COO, Kemppi Oy) ja Kari Kemppi (toimitusjohtaja JPP-Soft Oy).

Lisätietoja:
Tero Suominen, toimitusjohtaja Cubescom Oy,
tero.suominen@cubescom.fi, +358 50 5748 234


Kari Kemppi, toimitusjohtaja JPP-Soft Oy,
kari.kemppi@kemppi.com, +358 44 2899 353

Ota yhteyttä