Cubescom Oy on ostanut Systeemiratkaisu Oy:n koko osakekannan. Uusi yrityskokonaisuus tarjoaa täydet ohjelmistoratkaisujen, järjestelmätoimitusten ja digitaalisten palvelujen valikoimat asiakkaille. Yrityskauppa luo erinomaisen jatkon Cubescomin kasvulle Suomessa.

Asiakastarpeet laajenevat jatkuvasti ja yritykset haluavat saada kaikki tarvitsemansa tietojärjestelmäpalvelut saman katon alta. Cubescomin strategian keskeisiä tavoitteita onkin vastata asiakastarpeeseen monipuolisten ja kattavien ICT-palveluiden avulla. Systeemiratkaisun hankinta vahvistaa erityisesti yrityksen digitaalisten palveluiden osaamista. Näistä esimerkkeinä portaali, extranet- ja intranet-palvelut, taloushallinnan ratkaisut sekä markkinointia, myyntiä ja johtamista tukevat tiedonhallinnan ja raportoinnin ratkaisut.

Cubescomin toimitusjohtaja Tero Suominen on erittäin tyytyväinen yrityskaupasta ja tulevasta kumppanista:

”Systeemiratkaisun osaaminen täydentää juuri oikealla tavalla yrityksemme osaamista. Meillä Cubescomilla on yli 30 vuoden kokemus tietojärjestelmistä ja ohjelmistoratkaisuista. Systeemiratkaisun tarjoamat monipuoliset digitaaliset palvelut täydentävät hyvin palveluvalikoimamme. Voimme palvella siis jatkossa asiakaskuntaa huomattavasti laajemmin.”

Systeemiratkaisu Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomessa laadukkaiden ICT-palvelujen tarjoajana. Työntekijöidensä omistuksessa ollut yritys tarjoaa taloushallinnon, markkinoinnin, myynnin, johtamisen ja viestinnän tietojärjestelmäratkaisuja sekä niitä tukevia palveluja. Vuonna 1989 perustettu Systeemiratkaisu Oy työllistää kuusi työntekijää Helsingissä.

Väistyvä toimitusjohtaja ja pääomistaja Timo Harjula näkee yrityskaupan hyvänä ratkaisuna Systeemiratkaisu Oy:lle ja sen asiakkaille: ”Tämä kauppa on merkittävä. Systeemiratkaisu on löytänyt ’kodin’, ja kahden yrityksen yhdistymiseen liittyy valtavasti synergiaa.  Yrityskauppa luo uusia mahdollisuuksia, kun molempien yritysten parhaat käytännöt ja resurssit saadaan yhteiseen käyttöön”. Timo Harjula siirtyy toimitusjohtajan paikalta yrityksen hallitukseen.

Yrityskaupan myötä Cubescom saa paljon uutta huippuosaamista ja se mahdollistaa laajentumisen uusille tuotealueille sekä uusiin asiakasryhmiin. Cubescom Oy:n toimitusjohtaja Tero Suominen kertookin, että yrityskauppa luo erinomaisen jatkon Cubescomin kasvulle Suomessa.

Lisätietoja:
Tero Suominen, toimitusjohtaja Cubescom Oy, tero.suominen@cubescom.fi, +358 50 5748 234
Timo Harjula, toimitusjohtaja Systeemiratkaisu Oy, timo.harjula@systeemiratkaisu.fi, +358 41 4576 745