Cubescom Oy

Olemme suomalainen yritys, joka toteuttaa ohjelmistoratkaisut, verkkopalvelut, intra- ja dokumenttienhallintaratkaisut sekä toiminnanohjausjärjestelmät. Tarinamme alkoi vuonna 1983 Lahdesta, jossa yrityksemme on edelleen. Toiminnan keskipisteenä on ollut alusta lähtien asiakas, korkea laatu ja hyvä palvelu. Tämän periaatteen onnistumisesta kielivät yrityksemme alkuajoista mukana olleet, pitkät asiakkuudet ja lukuisat onnistuneet projektit.

 

Keitä me olemme ja mistä tulemme?

Cubescomin juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkupuolelle, jolloin suomalainen ohjelmistotalo perusti yksikön Lahteen ja alkoi toteuttaa asiakkaille tarpeen mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Tuohon aikaan ohjelmistot rakennettiin asiakkaille räätälöidysti. Cubescomin toiminnan perusperiaatteena onkin ollut alusta lähtien palvella asiakasta toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaan soveltuvia ratkaisuja.  Cubescom on toiminut eri nimillä ympäri Lahtea yli 30 vuotta, mutta suunta on ollut koko ajan eteen- ja ylöspäin.

Toiminnan keskipisteenä on ollut alusta lähtien asiakas, korkea laatu ja hyvä palvelu. Tämän periaatteen onnistumisesta kielivät yrityksen alkuajoista mukana olleet, pitkät asiakkuudet ja lukuisat onnistuneet projektit. Ilman osaavaa henkilökuntaa nämä asiat eivät olisi mahdollisia. Cubescomilla työskentelee yli 30 alansa huippua, joiden ansiosta voimme palvella asiakasta kaikissa ICT-asioihin liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelumme palvelee teitä 8-16

Asiakaspalvelumme on auki arkisin 8-16. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse  +358 20 7417 760 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu(a)cubescom.fi. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun myös sivustollamme olevan chatin kautta. 

Saapuminen ja ajo-ohje

Saapuessasi Askonalueelle löydät pysäköintipaikkamme P2-alueelta (paikat 225-228). Muistathan katsoa liikennöinnin lisätiedot Askonalueen rakennushankkeen aikana 2019-2020. 

Meille töihin?

Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Sivun kuvituskuva Lahden Askotalosta: Renor Oy