Digimarkkinoinnin palvelut

Tarjoamme sisällöntuotannon ja käyttökoulutuksen sosiaalisen median palveluihin (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram). Verkkoviestinnän monipuoliset palvelut: kirjoitamme  artikkelit ja asiakastarinat sekä tekstit verkkoon . Saat meiltä myös monipuoliset kuvitukset julkaisuihisi, digimarkkinointisuunnitelmat ja vuosikellot. Tarjoamme myös monipuolista koulutusta esimerkiksi markkinoinnin seurantaan.

Ratkaisumme

Sosiaalinen media

Suunnittelu ja kanavien valinta, somekanavien perustaminen, ylläpitopalvelut, sisällöntuotanto sekä käyttökoulutus.

Asiakastarinat

Kirjoitamme projekteistasi ja hankkeistasi asiakastarinat, jotka kertovat osaamisestanne ja tuovat uusia asiakkaita yrityksellesi.

Suunnitelmat ja konsultointi

Digimarkkinointisuunnitelma ja markkinoinnin vuosikello. Brändin/ tuotemerkin suunnittelu tai uudistaminen. Graafinen ohjeistus.

Kuvitukset ja sisällöntuotanto

Tekstit verkkosivuille ja someen sekä tiedotteet ja uutiskirjeet. Infograafit, visuaalisoidut ohjeet, kuvitukset ja piirrokset sekä esitysmateriaalit

Hakukoneoptimointi

Strategia ja avainsanat, sisällön optimointi sekä tekninen optimointi. Tulosten seuranta ja analysointi sekä jatkokehitys.

Seuranta ja koulutus

Digimarkkinoinnin ja verkkosivuliikenteen käyttäjäseuranta ja kehitys. Monipuoliset käyttökoulutukset.

Miten kannattaa edetä?

Palveluistamme löytyi yritystänne hyödyttävä ratkaisu tai palvelu. Miten saat sen käyttöönne?

Sinun ei tarvitse kuin ottaa meihin yhteyttä. Voit tehdä sen sinulle parhaiten sopivalla tavalla: lähetä viesti, tilaa ilmainen esittely tai soittele meille. Kerromme, mitkä vaihtoehdot ja ratkaisut sopisivat parhaiten yrityksellesi ja paljonko ne tulisivat maksamaan. Saat tarjouksen aina ilman sitoumuksia. Voit päättää yhteydenoton jälkeen rauhassa, otatko ratkaisun tai palvelun vai et. Mikäli päädyt meihin, autamme sinua palvelusi toteuttamisessa ideasta ylläpitoon asti. Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas.

Asiantuntijat apunasi

Web-suunnittelija

Juha Kerminen

+358 44 713 0271

Vastaan UI-suunnittelusta, mutta toimin myös projektipäällikön ja front-end -koodarin roolissa.

Ajankohtaista digimarkkinoinnista