Digitalt arbete

Vi erbjuder ditt företag ett heltäckande paket med digitala tjänster. Genom oss får du ett intranät som inte föråldras. Med hjälp av Microsoft SharePoints användarvänliga dokumenthanteringslösningar sparar du hundratals arbetstimmar om året. Vi gör digitala SharePoint-arbetsutrymmen för dina team och erbjuder en högkvalitativ Office 365-supporttjänst, så att du får ut allt av din investering i Office 365. Kontakta oss redan i dag!

Intranät

Få ordning på ditt företags nyhetsrapportering, gemensamma anvisningar och dokument rekordsnabbt. Med hjälp av Microsoft SharePoint- eller Open Source-teknologi får du ett intranät som inte föråldras. Vår populära paketlösning SharePoint Quickstart hjälper dig att snabbt komma i gång.

Läs mer

Dokumenthantering

Kämpar du med ett dokumentkaos? Med hjälp av Microsoft SharePoint förverkligar vi användarvänliga dokumenthanteringslösningar. Med hjälp av dem sparar du hundratals arbetstimmar om året.

Läs mer

Grupparbetsrum

Digitalisera ditt dagliga arbete med SharePoint. Toppteam behöver verktyg som fungerar oberoende av tid och plats. Med hjälp av vår arbetsrumslösning SharePoint Quickstart hanterar du dokument, teamdiskussioner, arbetsuppgifter och kalendrar effektivare än någonsin tidigare.

Läs mer

Office 365-supporttjänst

Se till att din investering i Office 365 lönar sig. Med vår hjälp kommer ni underfund med Skype, SharePoint, Yammer, OneDrive och många andra applikationer. Office 365-supporttjänsten är en tydlig supporttjänstmodell, som hjälper dig att rekordsnabbt lämna ditt ärende i våra händer.

Läs mer

"Från oss får du högkvalitativa lösningar för digitalt arbete som är enkla att driftsätta och som effektiviserar din affärsverksamhet. Kontakta oss redan i dag.”

Försäljningschef
Jani Laakso
förnamn.efternamn@cubescom.fi
+358 40 1837 447
Kontakt