Cubescomin Clearpulse auttaa hallinnoimaan yrityksen ict-käyttöomaisuutta koko elinkaaren ajan. Clearpulsen avulla voidaan seurata kaikkia yrityksen laitteita, kuten puhelimia, työasemia, palvelimia sekä ohjelmia ja niihin liittyviä sopimuksia.

Pilottiasiakkuuksilla alkanut yhteistyö Applixuren kanssa laajentaa Clearpulsen antamaa tietoa työasemaympäristöstä.

”Applixuren tuottama laadukas tieto täydentää hyvin kokonaiskuvaamme ict-ympäristöstä, ja tavoitteemme on, että Applixure-moduuli otetaan käyttöön kaikissa Clearpulse-asiakkuuksissamme”, kertoo Clearpulsea Suomessa edustavan Cubescomin toimitusjohtaja Tero Suominen.

Tavoitteena Pohjoismaiden markkinat

Clearpulse-palvelu on vahvasti läsnä Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden markkinoilla. Tavoitteena onkin seuraavaksi nostaa Applixure myös Pohjoismaissa olennaiseksi osaksi Clearpulse-tarjoomaa.

”Yhteistyömme perustana on asiakastarve Applixuren tuottamalle tiedolle työasemaympäristön kunnosta. Tarjoammekin nyt markkinoiden monipuolisimman ict-infrastruktuurin hallintajärjestelmän asiakkaidemme käyttöön”, Suominen sanoo.

”Haemme aktiivisesti markkinasta edistyksellisiä teknologiakumppaneita, jotka haluavat hyödyntää Applixuren dataa osana omia ratkaisujaan palvellakseen entistä paremmin asiakkaitaan. Clearpulse on hyvä esimerkki tällaisesta dataa innovatiivisesti hyödyntävästä kumppanista”, sanoo Applixuren toimitusjohtaja Harri Turtiainen.

 

Clearpulse on ict-käyttöomaisuuden hallintatyöväline työasemille sekä mobiili- ja älylaitteille. Sen avulla yrityksen ict-käyttöomaisuustiedot ovat aina hallinnassa, oli sitten kyse osastokohtaisista kustannuksista, vanhentuvista sopimuksista, yksittäisestä laitteesta ja sen tiedosta, tai yksittäisestä lisenssistä.

Applixure on johtava ohjelmistojen ja laitteiden kunnon analysointityökalu, joka auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta, tehokkuutta, IT-käyttökokemusta ja tietoturvavalmiuksia. Yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä IT-palveluntarjoajien ja kansainvälisten ohjelmistotalojen kanssa.