Intranet

Sujuva tiedonkulku on menestyvän organisaation kulmakivi

Mikäli haluat yrityksesi uutisoinnin, yhteisen ohjeistuksen ja dokumentit kuntoon ennätysnopeasti, ota yhteyttä meihin. Microsoft SharePoint- tai Open Source -teknologioilla saat intranetin, joka kestää aikaa. Suosittu SharePoint Quickstart -ratkaisupakettimme auttaa sinut vauhdikkaasti alkuun.

Asiakkaamme

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni, joka toimii paikallisesti lähellä asiakkaitaan. Yritys siirsi päivittäisen työn välineensä Office365 -pilvipalveluun meidän kauttamme.

Lue asiakastarina

Mittava Koti

"Tarvitsimme uuden Intranetin pikatoimituksena ja Cubescom onnistui toimittamaan meille sopivan ratkaisun muutamassa päivässä”, Pekka Haataja, myyntijohtaja Mittava Koti

Lue lisää

Doctagon

Suomalainen terveyspalveluyritys Doctagonilla on toimintaa on eri paikkakunnilla ja yritys työllistää lähes 300 henkilöä. Sisäinen viestintä ja dokumentinhallinta ovat oleellisia asioita työnteon ja liiketoiminnan kannalta. Doctagon päivittikin intransa uuteen, entistä monipuolisempaa ratkaisuun yhdessä Cubescomin kanssa.

Lue asiakastarina

Perho Liiketalousopisto

Tiedottaja Sara Holmila Perho Liiketalousopistosta avaa lähtötilannetta: "Halusimme yhden, yhtenäisen intranetin, joka olisi helppokäyttöinen ja selkeä." Yhteistyössä Cubescomin kanssa tavoitteisiin päästiin.

Lue asiakastarina

Ratkaisut

SharePoint Quickstart -ratkaisupaketti

Valmiit teknologiaratkaisut

Asiakaskohtainen räätälöinti

Avainedut

Säästää kustannuksia

Tehostaa työntekoa

Vaivaton käyttöönotto

Verkkolehti

"100% asiakkaistamme kokee viestinnän parantuneen intranetin myötä."

Myyntipäällikkö
Jani Laakso
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 40 1837 447
Ota yhteyttä