Cubescom aloitti yhteistyön Codejigin kanssa. Codejigilla on kaksi päätuotetta: pilvipohjainen low-code-kehitysalusta, nimeltään Codejig App Builder, ja täysin muokattava ERP-järjestelmä, joka on suunniteltu ja toteutettu Codejig-alustalla.

Koodaaminen on helppoa Codejig -lohkojen kanssa. Codejig-lohkot on visuaalinen ohjelmointikieli, joka koostuu graafisista koodipalasista. Lohkot edustavat keskeisiä ohjelmointikäsitteitä kuten muuttujia, silmukoita, kyselyjä jne. Käyttäjän tarvitsee vain yhdistää palat keskenään luodakseen komentosarjoja. Varsinaista koodausta ei tarvita. Koodin kääntämisen yhteydessä visuaaliset skriptit käännetään Javaksi ja JavaScripteiksi. Kehitystyössä voidaan yhdistää Codejig-lohkoja Java/JavaScript-ohjelmapätkien kanssa ja hyödyntää näiden kielten monipuolista toiminnallisuutta.

Codejig  ERP haastaa toiminnallisuudellaan Netsuiten ja Salesforce. Codejig ERP keskittyy helppokäyttöisyyteen, kattavaan vakiotoiminnallisuuteen ja muokattavuuteen, joka tehdään kokonaan verkossa. Sovelluksen liiketoiminnan logiikka on kehittäjälle 100% avoin ja sitä voidaan nopeasti muokata. Toiminnallisuus kattaa kaikki tyypilliset liiketoimintaprosessit, kuten talouden, myynnin, oston, maksuliikenteen, varastonhallinnan, käyttöomaisuuden, palkkahallinnon, verot, asiakkuudenhallinnan, raportoinnin ja paljon muutakin. Lisäksi ERP-järjestelmä voidaan konfiguroida vastaamaan ainutlaatuisia liiketoimintaprosesseja asiakasvaatimusten perusteella.

Koska ERP-järjestelmä on muokattava, sitä voidaan päivittää työntekijöiden tarpeiden mukaan yrityksen tuottavuuden parantamiseksi. Toisin kuin mikään muu yritysohjelmisto, Codejig ERP kehitettiin verkkopohjaiselle kehitysympäristölle, jossa ohjelmiston muokkaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Järjestelmän pääperiaatteena on: jos jotain toimintaa puuttuu, se voidaan lisätä!

Cubescom on paraikaa kehittämässä Codejig ERP -ratkaisun Teerenpeli Panimolle & Tislaamolle.

Cubescom on paraikaa kehittämässä Codejig ERP -ratkaisun Teerenpeli Panimolle & Tislaamolle. Kaksi pääasiallista tarvetta, jotka Teerenpelin Panimo & Tislaamo vaati kattamaan, olivat varastonhallinta ja taloudellinen raportointi. Codejig ERP-järjestelmä antaa mahdollisuuden seurata tuotettujen, varastossa olevien, myytyjen ja poistettujen tuotteiden määrää sekä myös tuotteiden siirtymistä varastojen välillä. Se tarjoaa asiakkaille hallitun pääsyn järjestelmään myyntitilausten luomiseksi ja yrityksen työntekijöille täydet käyttöoikeudet toimitusten, ostotilausten, tuotteiden ja palveluiden vastaanottamisten käsittelemiseksi. Lisäksi Codejig ERP-järjestelmässä voi luoda kaikenlaisia alkoholiin liittyviä taloudellisia raportteja, joita tarvitaan panimon hallinnointiin Suomen lain mukaan. Liiketoimintapäällikkö Kari Juvonen Cubescomilta toteaa: ”Juuri tämän kaltaisissa projekteissa Codejigin vahvuudet tuleva selvästi esille. Codejig ERP oli helposti muokattavissa asiakkaan tarpeisiin.”

Tulevassa versiossa voidaan hyödyntää Codejigin ERP:n tekoälyä (AI). Edistyneimmät tekoälytekniikat perustuvat koneoppimiseen (ML). Koneoppimistekniikan käyttö ERP-järjestelmässä tarkoittaa, että järjestelmä pystyy kouluttamaan itseään tietojen perusteella. Codejig ERP -järjestelmää voidaan kouluttaa, minkä tyyppisen tiedon kanssa asiakasyrityksen on työskentele toistuvasti. Koulutettuaan tekoälyn riittävälle tasolle, sitä voidaan sen jälkeen käyttää automatisoimaan yrityksen liiketoimintaprosesseja.

 

Voit lukea Codejigistä lisää palvelusivultamme