Keitä me olemme

Yli 30 vuotta asiakaslähtöisyyttä, korkeaa laatua ja hyvää palvelua

Cubescomin juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkupuolelle, jolloin suomalainen ohjelmistotalo perusti yksikön Lahteen ja alkoi toteuttaa asiakkaille tarpeen mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Tuohon aikaan ohjelmistot rakennettiin asiakkaille räätölöidysti.  Cubescomin toiminnan perusperiaatteena onkin ollut alusta lähtien palvella asiakasta toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaan soveltuvia ratkaisuja.

Cubescom on toiminut eri nimillä ympäri Lahtea yli 30 vuotta, mutta suunta on ollut koko ajan eteen- ja ylöspäin. Cubescom on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja huhtikuun alusta lähtien osa yritystämme on ollut lahtelainen ICT-palvelujen osaaja JPP-Soft. Yritysoston myötä Cubescomin digitaalisten palveluiden osaaminen vahvistui entistään. Nyt Cubescom on täyden palvelun suomalainen ICT-talo.

Toiminnan keskipisteenä on ollut alusta lähtien asiakas, korkea laatu ja hyvä palvelu. Tämän periaatteen onnistumisesta kielivät yrityksen alkuajoista mukana olleet, pitkät asiakkuudet ja lukuisat onnistuneet projektit. Ilman osaavaa henkilökuntaa nämä asiat eivät olisi mahdollisia. Cubescomilla työskentelee yli 30 alansa huippua, joiden ansiosta voimme palvella asiakasta kaikissa ICT-asioihin liittyvissä asioissa.

Yleisesitys osaamisestamme (PowerPoint)

Ota yhteyttä