Kuntaweb - verkkosivusto kunnalle

Moderni kunnan verkkopalvelu helposti ilman suurta hanketta

Paketoimme kunnille ja kaupungeille toimivan verkkoviestintäratkaisun. Ratkaisussa on valmiina nopean startin mahdollistavat sivupohjat ja KaPa-hankkeen muutoksia tukeva rakenne. Tutustu ratkaisuun ja ota yhteyttä. Tulemme innolla ja ylpeinä kertomaan lisää.

Asiakkaamme

Porvoo

”Sivuston uudistus ja lukuisat sähköiset palvelut ovat tehostaneet merkittävästi kaupungin toimintaa, ja samalla asiakkaidemme palvelu on parantunut”, Porvoon viestintäpäällikkö Aino-Marja Kontio

Porvoon asiakastarina

Ratkaisut

Tekniikka ja palvelut

Valmis PTV-yhteensopiva tietomalli

Valmiit sivupohjamallit kuntasektorille

Avainedut

Kustannustehokas

Helppo

Tyylikäs ja toimiva

KuntaWeb-ratkaisullamme uudistatte organisaationne verkkosivustot helpolla valmiilla julkishallinnolle sopivalla projektimallilla. Toimitussisältö on rakennettu ottamaan huomioon kuntien verkkosivustoille asetetut vaatimukset saavutettavuuden sekä käytettävyyden osalta. Palvelun toimittamiseen sisältyvällä palvelutietovarantointegraatiolla varmistat, että tiedot pysyvät ajan tasalla ilman työmäärän kasvua.

Ratkaisumme esittely onnistuu helposti niin kasvotusten kuin etätapaamisessa. Voimme toimittaa myös aineistoa teille! Jätäthän yhteystietosi niin me hoidamme asiaa siitä eteenpäin!

"Jätä yhteystietosi, niin suunnitellaan juuri teille sopiva ratkaisu edullisesti ja ketterästi."

Myyntipäällikkö
Jani Laakso
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 40 1837 447
Ota yhteyttä