Office 365 -palvelut – digitaalisen työn mahdollistaja

Asiakkaanamme teille avautuu mahdollisuus Office 365 -palveluiden  kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen.  Kauttamme saat laadukkaat digitaalisen työympäristön ratkaisut sekä innostuneen ja asiantuntevan tukipalvelun.  Intranet organisaation viestintätarpeisiin, Microsoft SharePointin dokumentinhallintaratkaisut, digitaaliset SharePoint- ja Teams-työtilat tiimeillesi sekä laadukas Office 365 -tukipalvelu käyttöösi.

Ratkaisumme

Intranet - viestintä ja ohjeet

Sujuva tiedonkulku on menestyvän organisaation kulmakivi. Laita uutisointi, yhteinen ohjeistus ja dokumentit kuntoon ennätysnopeasti. Tarjoamme intranetin,  joka kestää aikaa.

Tutustu tarjontaamme

Office 365 -liiketoimintasovellukset

Azure ja O365 liiketoiminta-alustana mahdollistavat entistä tehokkaamman palveluiden digitalisoinnin. Automatisoi, luo uutta liiketoimintaa ja palvele asiakkaitasi entistä paremmin uuden teknologian avulla. Pitkä kokemuksemme ohjelmistokehityksen parissa varmistaa, että onnistut.

Sovi ilmainen etätapaaminen

Tiimityö

Digitalisoi päivittäinen työsi Office 365 -työkaluilla, kuten Sharepointilla ja Teamsillä. Työtilaratkaisuidemme avulla hallitset dokumentit, tiimikeskustelun, tehtävienhallinnan ja kalenterit ajasta ja paikasta riippumatta tehokkaasti.

Tutustu ja tilaa

Tuki- ja asiantuntijapalvelut

Oletko ostanut Office 365 -sähköpostin?  Älä missään nimessä lopeta tähän. Avullamme SharePointin, Yammerin, Teamsin sekä OneDriven ja lukuisten muiden sovellusten salat aukeavat teillekin. Office 365 -tukipalvelumme avulla saat palvelusi hellään huomaamme ennätysnopeasti.

Tutustu ja tilaa

Dokumenttienhallinta

Tien kaaoksesta järjestykseen ei tarvitse olla pitkä. Toteutamme Microsoft SharePointin sekä Teamsin avulla helppokäyttöisiä dokumentinhallintaratkaisuja. Niiden avulla säästät satoja työtunteja vuodessa.

Lue, miten saat dokumentit hallintaan pilvessä

Koulutukset

Office 365 -sovellusten käyttökoulutukset ovat päivittäistä tekemistämme. Meiltä löytyy valmiita koulutuspaketteja tukemaan Office 365 -työkalujen käyttöönottoa. Räätälöimme myös mielellämme koulutuksen teidän tarpeitanne vastaavaksi.

Tutustu ja tilaa

Etsitkö valmista ratkaisua?

Autamme sinua palvelusi toteuttamisessa ideasta ylläpitoon asti. Toteutuksessa hyödynnämme ketteriä kehitysmenetelmiä: ajantasainen versio on kokeiltavissa ja testattavissa koko kehityksen ajan. Laadunvarmistuksessa käytämme useita menetelmiä automatisoidusta testauksesta koodin katselmointiin ja käytävätestaukseen. Tietoturva on aina osa laadunvarmistusta.

Asiantuntijat apunasi

Myyntipäällikkö

Jani Laakso

+358 401837447

Vastaan Microsoft -liiketoiminnastamme sekä johdan myyntitiimiämme. "Digitaalisia ratkaisuja maalaisjärjellä! "

Konsultti

Pasi Pohjola

+358 44 7715 786

O365 ja Azureen liittyvät ratkaisut. Kuka tahtoo komentorivipohjaiset verkkosivut?

Asiakaspäällikkö

Jari-Pekka Koivisto

+358 44 7810 042

Vastuualueenani on asiakkuuksien kehittyminen ja asiakastarpeiden kartoittaminen, sekä Microsoft-tiimin päivittäisen työskentelyn ohjaus. Toimin projektipäällikkönä sekä vastaan verkkopalvelu asiakkaiden tuotantoympäristöistä.

Konsultti

Arto Hiltunen

+358 40 3561 115

Toimin Microsoft-asiantuntijan ja -kehittäjän tehtävissä Office 365, Azure- ja .NET -ympäristöissä. Toteutan myös järjestelmäintegraatioita ja kustomointeja Epicor ERP -tiimissä.

Asiakaspalveluvastaava

Elina Vehniäinen

+358 44 7810 039

Vastuullani on asiakaspalvelumme toiminta. Lisäksi vastaan kuntatoimijoista ja heidän verkkopalveluidensa kehittämisestä sekä Suomi-viestit -palvelusta.

Ajankohtaista Office 365 -palveluista