Ohjelmistokehitys ja ohjelmistoratkaisut

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen

Ohjelmistokehitys ja ohjelmistoratkaisut ovat ydinosaamistamme yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme valmiit ja räätälöidyt tietojärjestelmät liiketoiminnan kehittämiseen, API- ja integraatioratkaisut rajapintojen välille sekä konsultointi, ohjelmistokehitystä ja koulutusta tarpeesi mukaan. Kauttamme saat käyttöösi myös Clearpulse-ohjelmistopaketin, joka on markkinoiden monipuolisin järjestelmä ICT-infrastruktuurin hallintaan. Toteutamme myös tietojärjestelmien modernisointia ja ylläpitoa yrityksesi tarpeen mukaan. Tuloksena olemassa olevien järjestelmän käytettävyys paranee, liiketoiminta tehostuu ja saavutetaan kustannussäästöjä. Alla lisää ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistoratkaisuista.

Tietojärjestelmien kehittäminen

Tarjoamme tietojärjestelmäratkaisut ja ohjelmistot yrityksesi tarpeisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Jos asiakkaalle ei löydy valmista tietojärjestelmäratkaisua, me toteutamme sellaisen tarpeeseen.

Lue lisää

ICT-infran hallinta

Clearpulse on markkinoiden monipuolisin järjestelmä ICT-infrastruktuurin hallintaan. Se ratkaisee yrityksenne laite- ja lisenssiylläpidon koostetusti ja sen avulla voit seurata yrityksesi koko ICT-käyttöomaisuutta helposti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Integraatioratkaisut

Tarjoamme teknologiariippumattomat rajapinnat yritysten, järjestelmien, prosessien ja tiedon välille. Meillä on vuosien kokemus integraatioratkaisuista ja toteuttamamme ratkaisut ovat olleet laajoja, tapahtumakriittisiä korkean käytettävyyden ratkaisuja.

Lue lisää

Tietojärjestelmien modernisointi & ylläpito

Modernisoinnin tavoitteena on uudistaa järjestelmä teknologisesti, soveltuvin osin. Tuloksena olemassa olevien järjestelmän käytettävyys paranee, liiketoiminta tehostuu ja saavutetaan kustannussäästöjä. 

Lue lisää

"Pitkä kokemuksemme ohjelmistokehityksen parissa varmistaa, että onnistut. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää."

Liiketoimintapäällikkö
Kari Juvonen
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 40 505 3133
Ota yhteyttä