Rekrytering

Vi rekryterar entusiastiska talanger till vårt team. Se våra rekryteringsannonser eller lämna en öppen ansökan.

Epicor ERP-applikationskonsult

Vi söker en aktiv och entusiastisk ERP-applikationskonsult för en tillsvidareanställning för att förverkliga kundprojekt tillsammans med oss. Du kommer att vara en del av ERP-teamet, där dina arbetsuppgifter består av att planera och utveckla kundens ERP-lösningar. Du får möjlighet att sitta på första parkett och utveckla Epicor ERP-system för den tillverkande industrins behov.

Ansökningstiden har gått ut

Full stack-utvecklare

Vi söker en utvecklingsvillig Full stack-utvecklare för en tillsvidareanställning. Du kommer att delta i mångsidiga kundprojekt. Du vill lära dig nya saker och antar gärna utmaningar. Erfarenhet av krävande programmeringsprojekt är en fördel, men du kan även vara en nyutexaminerad programmerare, som har en brinnande vilja att koda och utvecklas.

Ansökningstiden har gått ut

Öppen ansökan

Vi söker kontinuerligt efter nya programvaruutvecklare till våra team. Du kan redan ha en bred erfarenhet av programvaruutveckling genom din hobby eller ditt arbete, eller du kan vara i början av din arbetskarriär. Viktigare än erfarenhet är ändå att du vill komma med och lära dig och utvecklas som en del av vår arbetsgemenskap.

Se annons

"Om du har kunskaperna som krävs, lämna en ansökan redan i dag!”

Verkställande direktör
Tero Suominen
förnamn.efternamn@cubescom.fi
+358 50 574 8234
Kontakt