Tule meille töihin. Saat haasteita ja kivat työkaverit.

Meillä on töissä hyvää ja osaavaa porukkaa. Mutta olemme kasvava yritys, joten etsimme jatkuvasti uusia, kovan luokan osaajia tiimiimme. Lisäksi täydennämme myös yhteistyökumppaniverkostoamme, joten haussa on jatkuvasti luovia osaajia. Kurkkaa työpaikkailmoituksemme tai lähetä avoin hakemuksesi jo tänään!

 

Avoimet työpaikat

Keitä me olemme ja mistä tulemme?

Cubescomin juuret ulottuvat aina 1980-luvun alkupuolelle, jolloin suomalainen ohjelmistotalo perusti yksikön Lahteen ja alkoi toteuttaa asiakkaille tarpeen mukaisia ohjelmistoratkaisuja. Tuohon aikaan ohjelmistot rakennettiin asiakkaille räätälöidysti. Cubescomin toiminnan perusperiaatteena onkin ollut alusta lähtien palvella asiakasta toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaan soveltuvia ratkaisuja.  Cubescom on toiminut eri nimillä ympäri Lahtea yli 30 vuotta, mutta suunta on ollut koko ajan eteen- ja ylöspäin.

Toiminnan keskipisteenä on ollut alusta lähtien asiakas, korkea laatu ja hyvä palvelu. Tämän periaatteen onnistumisesta kielivät yrityksen alkuajoista mukana olleet, pitkät asiakkuudet ja lukuisat onnistuneet projektit. Ilman osaavaa henkilökuntaa nämä asiat eivät olisi mahdollisia. Cubescomilla työskentelee yli 30 alansa huippua, joiden ansiosta voimme palvella asiakasta kaikissa ICT-asioihin liittyvissä asioissa.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme ja mitkä ovat periaatteemme?

Modernin työpaikan Lahden keskustassa, perinteikkäässä Askontalossa
Mahtavan työporukan
Mahdollisuuden päästä mukaan huippuprojekteihin
Koulutusta ja kehittymismahdollisuudet
Virike-etu ja lounasetu
Laajennettu työterveyshuolto yksityisellä lääkäriasemalla
Monipuolista TYKY-toimintaa
Mahdollisuus etätyöhön

Kaikki ovat tasa-arvoisia sukupuolesta, iästä, taustoista ja vakaumuksista riippumatta
Pidämme huolta ympäristöstämme ja lajittelemme kaiken jätteen
Tuemme joustavasti työn ja perhe-elämän yhdistämistä
Töissä pitää olla myös kivaa