SharePoint-ratkaisut helposti

Rautaista SharePoint-osaamista

SharePoint on monelle organisaatiolle vain dokumenttien tallentamiseen tarkoitettu väline. Se on sama asia, kuin käyttäisi Aston Martinia kauppakassina.

Olemme työskennelleet SharePointin parissa vuodesta 2007 lähtien. Olemme toteuttaneet kymmeniä intra- ja extranetejä, portaaleja, sovelluksia ja dokumenttienhallintaratkaisuja sertifioidulla osaamisella ja kaikilla mahdollisilla SharePoint-versioilla. Tiimillemme on kertynyt vahvaa toimialaosaamista muun muassa palveluyrityksistä, julkiselta sektorilta ja valmistavasta teollisuudesta.

SharePoint on markkinoiden monipuolisin alusta, mutta tyhjältä pöydältä kehittäminen vie aikaa, rahaa ja resursseja. Sen vuoksi kehitimme sinulle QuickStart-tuoteperheen. Saat Intranetin, extranetin, dokumenttienhallinnan, tiimityöratkaisut ja projektinhallintatyökalut käyttöösi ennätysnopeasti. QuickStart-ratkaisumme sisältävät suuren joukon ominaisuuksia, joita et SharePointista oletuksena löydä.

Asiakkaamme - KENELLE?

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiakonserni, joka toimii paikallisesti lähellä asiakkaitaan. Yritys siirsi päivittäisen työn välineensä Office365 -pilvipalveluun meidän kauttamme.

Lue asiakastarina

Lahden kaupunki

Cubescom toteutti intranet-uudistuksen Lahden kaupungille: ”Päivityksen yhteydessä intra selkiytyi, ilme kirkastui ja saamme nyt hyvin hyödynnettyä SharePointin hyviä puolia, kuten tietylle yleisölle kohdennettuja nostoja.” Lahden kaupungin verkkotiedottaja Ilona Reiniharju.

Lue asiakastarina

QuickStart-tuotteilla ketterästi alkuun

Avainedut - MIKSI?

Säästää kustannuksia

Tehostaa työntekoa

Vaivaton käyttöönotto

SharePoint-kehityksen ei tarvitse olla raskasta tai kallista. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Myyntipäällikkö
Jani Laakso
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
040 1837 447
Ota yhteyttä