Suomi-viestilomakkeet – turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu sähköiseen asiointiin

Tarjoamme palvelun, jolla sähköistät asiointilomakkeenne turvallisesti ja helposti. Tee lomake palvelussamme ja julkaise verkkosivuillanne. Lomakkeen täyttäjä lähettää lomakkeen tiedot Suomi.fi -viestipalveluunsa ja samalla organisaationne sähköpostiin. Tiedät varmasti, kuka lomakkeen on täyttänyt, sillä palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen.  Samalla täytät KaPA-lain velvollisuuden sähköisen viestinnän osalta.

Sähköistä asiointilomakkeesi helposti

Tee lomakkeet helppokäyttöisellä editorilla, julkaise ja jaa lomakkeen linkki käyttäjille verkkosivuillanne. Lomakkeen täyttäjän tietoja tai liitteitä ei tallenneta lainkaan lomakepalveluun, joten henkilörekisteriä ei synny.

Palvelumme käyttää lomakkeen tietojen välitykseen Suomi.fi-viestejä. Palvelu on julkishallinnon organisaatioiden keskitetty viestioperaattoripalvelu. Suomi.fi -viestien avulla yksinkertaistetaan ja parannetaan palvelutasoa, sekä saavutetaan kustannussäästöjä.

Asiakaspalveluvastaava

Elina Vehniäinen

+358 44 7810 039

Vastuullani on asiakaspalvelumme toiminta. Lisäksi vastaan kuntatoimijoista ja heidän verkkopalveluidensa kehittämisestä sekä Suomi-viestit -palvelusta.

 

Julkisen sektorin asiakkaitamme

Kenelle palvelu sopii? Mitä hyötyjä siitä on?

Palvelu on tehty helpottamaan kuntien lomakkeisiin liittyvää työtä. Paperisten lomakkeiden tulostaminen, täyttäminen ja lähettäminen ei ole kustannustehokasta eikä ekologista. Sähköistämällä palvelun, säästätte aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen. Kuntalaisten näkökulmasta palvelu parantaa kunnan palveluja, kun lomakkeet voi täyttää nykyaikaisesti verkossa. Missä ja milloin vain.