TÄYDEN PALVELUN SUOMALAINEN ICT-TALO

Täyden palvelun IT-yritys, ohjelmistoratkaisujen moniosaaja. Toteutamme ohjelmistot, verkkopalvelut, toiminnanohjausjärjestelmät ja mobiiliratkaisut.

Missiomme on lisätä asiakkaidemme menestystä toimittamalla korkealaatuisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Toteutamme ratkaisut toiminnanohjaukseen ja tulosraportointiin sekä henkilöstö- ja laiteresurssien hallintaan. Tarjoamme myös verkkosivustot, verkkokaupat ja portaaliratkaisut, extranet- ja intranet-palvelut, asiakashallinnan ratkaisut sekä markkinointia, myyntiä ja johtamista tukevat tiedonhallinnan ja raportoinnin ratkaisut. Osaamisemme kattaa myös arkkitehtuurit, toteutettavuusanalyysit ja tutkimukset.

Jos asiakkaalle ei löydy valmista ohjelmistoratkaisua, me räätälöimme sellaisen. 

Combi Works ja Cubescom yhteistyössä kehittämässä konseptia teknologiateollisuudelle

Combi Works toteuttaa Tekesin tukemana isoa tutkimus- ja kehitysprojektia, jonka tavoitteena on selvittää uusien teknologioiden mahdollisuuksia laajempien tuotanto-ongelmien ratkaisemiseksi. Cubescom toimii järjestelmäosion yhteistyökumppanina. Lue, miten hanke on edennyt ja mitä haasteita on kohdattu.

Lue lisää

Uusittu verkkopalvelu tehosti Porvoon kaupungin toimintaa ja paransi asiakaspalvelua

Porvoon verkkosivusto palvelee monikielisesti niin paikkakuntalaisia kuin vieraillijoitakin. Cubescom toteutti palvelun, jossa mobiilikäyttäjät on huomioitu entistä paremmin ja tietosisältöä ja visuaalisuutta on kehitetty käyttäjien toiveiden mukaisesti. Lopputulos tehosti kaupungin toimintaa ja paransi asiakaspalvelua.

Lue lisää

Hartwallin Jaffaa entistä tehokkaammin tankista tölkkiin

”Päivitetty järjestelmä täytti asetetut tavoitteet. Tunnuslukujen, häiriöiden ja hävikkien reaaliaikainen seuranta antaa henkilöstölle riittävät tiedot tuotantolinjojen suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen”, kehityspäällikkö Jouni Orpana Hartwallilta kertoo onnistuneesta projektista.

Lue lisää
Ota yhteyttä