Tietojärjestelmien kehittäminen

Tarkoituksenmukaisia ratkaisuja yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen

Tarjoamme tietojärjestelmäratkaisut ja ohjelmistot yrityksesi tarpeisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Valmiit ja räätälöidyt tietojärjestelmät liiketoiminnan kehittämiseen, integraatioratkaisut rajapintojen välille sekä konsultointia ja koulutusta tarpeesi mukaan. Olemme erikoistuneet toteuttamaan räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja. Jos asiakkaalle ei löydy valmista tietojärjestelmäratkaisua, me toteutamme sellaisen tarpeeseen. Alla lisää tietoa tietojärjestelmien kehittämisestä.

Asiakkaamme

Hartwall

Hartwallin ja Cubescomin yhteystyön tuloksena syntyi tuotannon tehokkuuden seurantaohjelmisto, joka mahdollistaa häiriöiden korjaamisen ja tuotantoprosessin jatkuvan parantamisen lähes reaaliaikaisesti.

Hartwallin asiakastarina

Savonlinja

”Huomasimme tarvitsevamme kokonaan uuden järjestelmän vastaamaan muuttunutta toimintaympäristöä. Olimme tehneet aiemminkin yhteistyötä Cubescomin kanssa ja tiesimme, että he pystyvät toimittamaan meille tarpeisiimme räätälöidyn järjestelmän”, liiketoimintajohtaja Harri Leskinen, Savonlinja.

Savonlinjan asiakastarina

Fazer Mylly

”Meillä oli tarve ratkaisulle, jota ei löytynyt mistään valmiina. Päädyimme Cubescomiin, sillä he pystyivät toteuttamaan räätälöidyn ohjelmistoratkaisun juuri tarpeeseemme, liiketoimintaa tukemaan”. Hannu Laitinen, Senior Manager Automation, Fazer Mylly

Fazer Myllyn asiakastarina

Ratkaisut

Ohjelmistoratkaisut

Integraatioratkaisut

Asiantuntijapalvelut

Avainedut

Räätälöity yrityksellesi

Ketterä ja joustava

Suomalaista osaamista

Tarjoamme valmiit ja räätälöidyt tietojärjestelmät liiketoiminnan kehittämiseen. Toteutamme myös teknologiariippumattomia rajapintoja yritysten, järjestelmien, prosessien ja tiedon välille. Tarjoamme myös koulutus- ja konsultointipalvelua tarpeen mukaan.

Verkkolehti

"Pitkä kokemuksemme ohjelmistokehityksen parissa varmistaa, että onnistut. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää."

Liiketoimintapäällikkö
Kari Juvonen
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 40 505 3133
Ota yhteyttä