Tietojärjestelmien modernisointi & ylläpito

Sovelluksen elinkaaren hallinta

Monet yritykset ovat investoineet tietojärjestelmiinsä huomattavasti, mutta ajan mittaan niiden käytettävyys, teho ja tietoturva eivät enää vastaakaan liiketoiminnan tarpeita. Modernisoinnin tavoitteena on uudistaa järjestelmä teknologisesti, soveltuvin osin. Tavoitteena on kehittää, yksinkertaistaa ja ylläpitää sekä jatkaa järjestelmän elinkaarta. Toteutamme modernisoinnin aina asiakaskohtaisesti, yrityksesi tarpeen mukaan. Modernisointi voidaan tehdä vaiheittain siten, ettei järjestelmän käyttö keskeydy. Tuloksena olemassa olevien järjestelmän käytettävyys paranee, liiketoiminta tehostuu ja saavutetaan kustannussäästöjä. 

Asiakkaamme

Savonlinja

”Huomasimme tarvitsevamme kokonaan uuden järjestelmän vastaamaan muuttunutta toimintaympäristöä. Olimme tehneet aiemminkin yhteistyötä Cubescomin kanssa ja tiesimme, että he pystyvät toimittamaan meille tarpeisiimme räätälöidyn järjestelmän”, liiketoimintajohtaja Harri Leskinen, Savonlinja.

Savonlinjan asiakastarina

Suomen Viljava Oy

Suomen Viljava Oy on Suomen suurin viljan käsittelyyn ja varastointiin erikoistunut yritys. Modernisoimme ylläpitämämme järjestelmän Viljavalle. Modernisoinnin myötä järjestelmän käytettävyys parani ja käyttö tehostui. Huolehdimme edelleen uusitun järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Viljavan verkkosivuille

Ratkaisut

Modernisointi

Hallinnointi ja ylläpito

Konsultointi

Avainedut

Tietojärjestelmien käyttö tehostuu

Tuo kustannussäästöjä

Tehostaa työskentelyä

"Toteutamme modernisoinnin ja ylläpidon aina asiakaskohtaisesti, yrityksesi tarpeen mukaan."

Liiketoimintapäällikkö
Kari Juvonen
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 40 505 3133
Ota yhteyttä