Toiminnanohjausjärjestelmä parantamaan yrityksesi tehokkuutta

Tiedätkö, miten yrityksesi hyötyisi modernista ERP-ratkaisusta?  Me uskomme, että perehtymällä asiakkaan tilanteeseen ja keskittymällä siihen saavutetaan parhaat tulokset. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme yhdessä tehostaa yrityksesi liiketoimintaa.

Codejig ERP ja App Builder

Codejig Builder on ns. low-code-kehitysalusta, jolla voit helposti luoda tehokkaita ja kehittyneitä verkkosovelluksia. Codejig ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on vain yksi, joskin merkittävin esimerkki lukuisista sovelluksista, joita Codejig App Builderilla voidaan toteuttaa

Lue lisää

Asiakaskohtainen toiminnanohjausjärjestelmä

Valmisratkaisut vastaavat harvoin täysin tarpeeseen. Yrityksellesi räätälöity ERP varmistaa, että et maksa turhasta. Annamme tyytyväisyystakuun: Kerro tavoitteesi ja teemme selvityksen projektistasi. Et sitoudu mihinkään ja voit päättää, jatkatko kanssamme.

Tutustu asiakasprojektiin

Asiantuntijat palveluksessanne

Hyvän kehityskumppanin löytäminen voi olla haastavaa. Meillä saat juuri sitä mitä tarvitset, etkä maksa turhasta. Asiakkaan liiketoiminnan haasteiden sekä tavoitteiden ymmärtäminen voi olla haastavaa, meillä siitä on yli 30 vuoden kokemus. 

Kokemuksemme sekä jatkuvan osaamisen uudistamisen avulla takaamme laadukkaan ohjelmistokehitysosaamisen ja saavutamme yhdessä parhaan lopputuloksen.

Ajankohtaista toiminnanohjauksesta