Toiminnanohjausjärjestelmä parantamaan yrityksesi tehokkuutta

Tiedätkö, miten yrityksesi hyötyisi modernista ERP-ratkaisusta?  Me uskomme, että perehtymällä asiakkaan tilanteeseen ja keskittymällä siihen saavutetaan parhaat tulokset. Meiltä Epicor ERP -järjestelmä sekä asiakaskohtainen toiminnanohjausjärjestelmä. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme yhdessä tehostaa yrityksesi liiketoimintaa.

Epicor ERP -järjestelmä

Epicor ERP -toiminnanohjausjärjestelmä parantaa yrityksesi tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin yhdistämällä eri prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.  Epicorin ERP-ratkaisut antavat mahdollisuuden keskittyä varsinaiseen ydinliiketoimintaan – ei ohjelmistoon, jonka avulla se pyörii.

Varaa Epicor-esittely

Codejig ERP ja App Builder

Codejig Builder on ns. low-code-kehitysalusta, jolla voit helposti luoda tehokkaita ja kehittyneitä verkkosovelluksia. Codejig ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on vain yksi, joskin merkittävin esimerkki lukuisista sovelluksista, joita Codejig App Builderilla voidaan toteuttaa

Lue lisää

Asiakaskohtainen toiminnanohjausjärjestelmä

Valmisratkaisut vastaavat harvoin täysin tarpeeseen. Yrityksellesi räätälöity ERP varmistaa, että et maksa turhasta. Annamme tyytyväisyystakuun: Kerro tavoitteesi ja teemme selvityksen projektistasi. Et sitoudu mihinkään ja voit päättää, jatkatko kanssamme.

Tutustu asiakasprojektiin

Asiantuntijat palveluksessanne

Hyvän kehityskumppanin löytäminen voi olla haastavaa. Meillä saat juuri sitä mitä tarvitset, etkä maksa turhasta. Asiakkaan liiketoiminnan haasteiden sekä tavoitteiden ymmärtäminen voi olla haastavaa, meillä siitä on yli 30 vuoden kokemus. 

Kokemuksemme sekä jatkuvan osaamisen uudistamisen avulla takaamme laadukkaan ohjelmistokehitysosaamisen ja saavutamme yhdessä parhaan lopputuloksen.

Epicor ERP -järjestelmä

Miten yrityksesi vastaa nykypäivän haasteisiin Epicor ERP -toiminnanohjausjärjestelmällä?

  • Paranna asiakaskokemusta ja nopeuta liiketoimintanne digitaalista muutosta
  • Laajenna yhteistyötä yrityksesi sisällä ja koko toimitusketjussa yhteisöllisillä ja kaupallisilla ratkaisuilla
  • Vastaa nopeasti muuttuviin vaatimuksiin muunneltavien ja reaaliaikaisten  mahdollisuuksien avulla
  • Tehosta prosesseja ja vähennä kustannuksia

Miten saan järjestelmän käyttööni?

Helpoin tapa on hankkia Epicor ERP pilvipalveluna eli SaaS-mallina. SaaS-palvelussa palveluntarjoaja vastaa kokonaisvaltaisesti Epicor ERP -ohjelmistosta. Tällöin maksat vain sovelluksesta ilman pitkäaikaisia sitoumuksia tai kalliita laitteistoinvestointeja. Epicor ERP on edelleen mahdollista hankkia myös paikallisena asennuksena.

  • Pilvipalveluna – Epicor ERP Cloud
  • Paikallisena asennuksena

Olemme valtuutettu Epicor ERP -jälleenmyyjä

Ajankohtaista toiminnanohjauksesta