Toiminnanohjausjärjestelmä

Asiakaskohtaiset toiminnanohjausjärjestelmät eli ERP-ratkaisut

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP-järjestelmä (Enterprise Resource Planning) parantaa yrityksesi tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin integroimalla samaan järjestelmään eri osastoja palvelevia osioita. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja räätälöitynä juuri yrityksesi toiminnanohjaukseen: sinä kerrot yrityksesi tarpeen ja me tarjoamme oikean ratkaisun.

Valmiit toiminnanohjausratkaisumme ovat Epicor ERP ja mobiilille optimoitu ERP. Meiltä saat myös asiakaskohtaiset toiminnanohjausatkaisut: tarjoamme erilaisia ratkaisuja räätälöitynä juuri yrityksesi tarpeeseen. Osaamisemme kattaa myös liiketoiminta-alustat. Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Epicor ERP

Epicor ERP - valmistavan teollisuuden ja tukkukaupan monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka parantaa yrityksesi tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Yrityksesi yhteinen tietojärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen tietojen jaon eri toimintojen välillä. 

Lue lisää

Mobiilille optimoitu toiminnanohjausjärjestelmä

Tabletille optimoitu toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa asentajien ja liikkuvaa työtä tekevien asiantuntijoiden arkea. Sen avulla voidaan ylläpitää tilausjärjestelmää, asiakkuuksia, valvoa työvaiheiden etenemistä ja liittää työ varastojen laskutusjärjestelmään. 

Lue lisää

Liiketoiminta-alustat

Liiketoiminta-alusta on vaihtoehto liiketoiminnan erillisille tietojärjestelmille, kuten ERP:lle ja CRM:lle. Laaja liiketoimintasovellusympäristö mahdollistaa nykyaikaisten liiketoimintaprosessien toteuttamisen tehokkaasti yrityksessä. 

Lue lisää

"Kerro meille, mikä on yrityksesi tarve - me tarjoamme ratkaisun yrityksesi liiketoiminnan tehostamiseen."

Myyntipäällikkö
Timo Juhola
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 50 304 9579
Ota yhteyttä