TÄYDEN PALVELUN SUOMALAINEN ICT-TALO

Täyden palvelun IT-yritys, ohjelmistoratkaisujen moniosaaja. Toteutamme toiminnanohjausjärjestelmät, mobiilisovellukset ja räätälöidyt ratkaisut.

Missiomme on lisätä asiakkaidemme menestystä toimittamalla korkealaatuisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Toteutamme ratkaisut toiminnanohjaukseen ja tulosraportointiin sekä henkilöstö- ja laiteresurssien hallintaan. Tarjoamme myös verkkosivustot, verkkokaupat ja portaaliratkaisut, extranet- ja intranet-palvelut, asiakashallinnan ratkaisut sekä markkinointia, myyntiä ja johtamista tukevat tiedonhallinnan ja raportoinnin ratkaisut.

Jos asiakkaalle ei löydy valmista ohjelmistoratkaisua, me räätälöimme sellaisen.

Uusittu verkkopalvelu tehosti Porvoon kaupungin toimintaa ja paransi asiakaspalvelua

Porvoon verkkosivusto palvelee monikielisesti niin paikkakuntalaisia kuin vieraillijoitakin. Cubescom toteutti palvelun, jossa mobiilikäyttäjät on huomioitu entistä paremmin ja tietosisältöä ja visuaalisuutta on kehitetty käyttäjien toiveiden mukaisesti. Lopputulos tehosti kaupungin toimintaa ja paransi asiakaspalvelua.

Lue lisää

Hartwallin Jaffaa entistä tehokkaammin tankista tölkkiin

”Päivitetty järjestelmä täytti asetetut tavoitteet. Tunnuslukujen, häiriöiden ja hävikkien reaaliaikainen seuranta antaa henkilöstölle riittävät tiedot tuotantolinjojen suorituskyvyn jatkuvaan parantamiseen”, kehityspäällikkö Jouni Orpana Hartwallilta kertoo onnistuneesta projektista.

Lue lisää

Volvolle kilpailuetua asiakastietojen globaalista integroinnista

Cubescomin ja Volvon yhteistyön tuloksena syntyi Volvon asiakastarpeeseen räätälöity integrointi, jolla asiakastiedot siirtyvät CRM:stä Volvon globaaliin järjestelmään ja takaisin. 

Lue lisää
Ota yhteyttä