Utveckling av informationssystem

Ändamålsenliga lösningar för att förbättra ditt företags konkurrenskraft

Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi it-lösningar och programvaror enligt ditt företags behov. Färdiga, skräddarsydda informationssystem för utveckling av affärsverksamheten, integrationslösningar mellan gränssnitt samt konsultation och utbildningar enligt dina behov. Vi är specialiserade på att leverera skräddarsydda programvarulösningar. Om kunden inte hittar en färdig it-lösning förverkligar vi en enligt kundens behov. Mer information om utveckling av informationssystem nedan.

Våra kunder

Hartwall

Samarbetet mellan Hartwall och Cubescom resulterade i ett system för uppföljning av produktionens effektivitet. Systemet gör det möjligt att åtgärda störningar och kontinuerligt förbättra produktionsprocessen så gott som i realtid.

Savonlinja

”Vi märkte att vi behövde ett helt nytt system för att kunna svara på den förändrade verksamhetsmiljön. Vi hade även tidigare samarbetat med Cubescom och visste att de kan leverera ett system som är skräddarsytt för våra behov”, affärsverksamhetschef Harri Leskinen, Savonlinja.

Fazer Mylly

”Vi hade behov av en lösning som inte fanns färdigt någonstans. Vi bestämde oss för Cubescom, eftersom de kunde leverera en skräddarsydd programvarulösning, som exakt motsvarade våra behov, till stöd för vår affärsverksamhet”, Hannu Laitinen, Senior Manager Automation, Fazer Mylly.

Lösningar

Programvarulösningar

Integrationslösningar

Experttjänster

Nyckelförmåner

Skräddarsydda lösningar för ditt företag

Snabbt och smidigt

Finländsk kompetens

Vi erbjuder färdiga, skräddarsydda informationssystem för utveckling av affärsverksamheten. Vi förverkligar även gränssnitt, som är oberoende av teknologi, mellan företag, system, processer och information. Vi erbjuder även utbildnings- och konsultationstjänster enligt behov.

”Vår långa erfarenhet av programvaruutveckling ser till att du lyckas. Kontakta oss så berättar vi mer.”

Affärsverksamhetschef
Kari Juvonen
förnamn.efternamn@cubescom.fi
+358 40 505 3133
Kontakt