Verkkokauppa yritykselle

Yrityksesi myynnin maksimointiin

Oletko ajatellut verkkokaupan perustamista? Verkkokauppa yritykselle on välttämätön asiakaskohtaamisen kanava, sillä kuluttajat ja yritykset tekevät yhä enemmän ostopäätöksiä verkossa. Toteutamme niin pienet kuin suuret  ja laajat portaalityyppiset sähköisen kaupan ratkaisut ja verkkokaupat yritykselle. Saat meiltä toteutuksen niin B2B- kuin B2C -verkkokauppoihinkin, ja verkkokauppa on aina yrityksesi näköinen ja mobiiliystävällinen. Integraatiot ja tarvittavat räätälöinnit onnistuvat myös.

Asiakkaamme

Kemppi

Kehitimme Kempille Datastore-verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat ostaa koneisiinsa hitsauskäyriä, -prosesseja ja -ominaisuuksia. Verkkokaupan avulla asiakkaat saavat käyttöönsä juuri ne ominaisuudet, joita he työssään tarvitsevat.

Kempin asiakastarina verkkokaupasta

Oilon: varaosaverkkokauppa

Kukapa ei olisi kuullut Oilonin öljypolttimista ja maalämpölaitteista? Niitä löytyy ympäri Suomea. Toteutimme verkkokaupan, jonka avulla Oilon saa toimitettua varaosat huolto- ja asennusliikkeille ympäri Suomen 24/7.

Oilonin asiakastarina

Elfving Signum

Maahantuonnin moniosaaja Elfving julkaisee nyt verkkoon tuotetietoaan tehokkaasti. UIX-tiimimme heilautti taikapensseleitään ja ohjelmistogurumme toteuttivat uudet verkkopalvelut eMedia Enterprise-alustamme päälle.

Lue asiakastarina

Autowall Oy

Kahdesta eri kivijalkamyymälästä, Keravan Autosta ja Tuusulan Autovaraosasta, koostuvalla Autowall Oy:llä oli tarve kasvattaa myyntiä ja tehostaa liiketoimintaa viemällä autovaraosat verkkokauppaan. Jaakko Wallenius perheyrityksestä kertoo: ”Päädyimme yhteystyöhön Cubescomin kanssa, koska he pystyivät toteuttamaan haluamamme verkkokaupan joustavasti.” 

Lue asiakastarina

Ratkaisut

Pienet verkkokaupat

Keskisuuret verkkokaupat ja suuret portaaliratkaisut

Räätälöinnit ja integraatiot

Avainedut

Kasvattaa myyntiäsi

Asiakasystävällinen

Helpottaa markkinointia

Verkkolehti

Verkkokauppa yrityksellesi

Verkkokaupan avulla maksimoit myyntisi minimikustannuksilla. Käyttöönoton ei tarvitse olla kallis tai monimutkainen investointi. Ota yhteyttä ja katsotaan, minkälainen ratkaisu olisi paras sinun yrityksellesi.

PYYDÄ TARJOUS!

Mikä on nykyisen verkkokauppasi kunto? Teemme ilmaisen kotisivukatsastuksen yrityksesi verkkopalvelulle, jossa arvioimme muun muassa sen mobiiliystävällisyyden, käyttöliittymän ja sisällön.

AJA KOTISIVUKATSASTUKSEEN >>

"Suomalainen verkkokauppa kasvoi 40 % viime vuonna. Haluathan, että yrityksesi on mukana kasvussa?"

Liiketoimintapäällikkö
Jari Nietula
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 44 7617 715
Ota yhteyttä