Verkkopalvelut

Verkkopalvelumme sisältävät verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut, pilvipalvelut ja tuotetiedonhallinnan. Tarjoamme myös monipuoliset digimarkkinoinnin palvelut yritysilmeen suunnittelusta somemarkkinointiin ja sisällöntuotantoon. Kaiken toimintamme taustalla vaikuttaa palvelumuotoilun periaatteet eli toteutamme verkkopalveluratkaisut juuri yrityksesi tarpeisiin. 

Verkkosivuratkaisut

Erotu internetin harmaasta massasta yksilöllisillä, skaalautuvilla, hakukoneoptimoiduilla verkkosivuilla. Toteutamme uusien verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta, uudistamme olemassa olevia yrityksen verkkosivuja sekä huolehdimme verkkosivujen jatkokehityksestä ja ylläpidosta.

Lue lisää

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppa yritykselle on välttämätön asiakaskohtaamisen kanava, sillä kuluttajat ja yritykset tekevät yhä enemmän ostopäätöksiä verkossa. Toteutamme niin pienet verkkokaupat kuin suuret ja laajat portaalityyppiset sähköisen kaupan ratkaisut.

Lue lisää

Palvelumuotoilu & digimarkkinointi

Palvelumuotoilun avulla on mahdollista oppia ymmärtämään asiakastasi paremmin ja löytää asiakkaiden piileviä tarpeita ja toiveita. Autamme yritystäsi menestymään myös digitaalisen markkinoinnin keinoin: hyvin toteutettu markkinointi auttaa sinua luomaan kilpailuetua muihin ja lisäämään myyntiäsi.

Lue lisää

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut auttavat sinua saamaan toimivia ratkaisuja pienemmillä kustannuksilla. 1-2-3-4 -mallimme avulla testaat edullisesti ja turvallisesti pilvipalvelun kannattavuuden ja suorituskyvyn.

Lue lisää

Tuotetiedonhallinta

Keskitetty ja yhtenäinen tuotetieto luo todelliset mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiselle ja tuottavuudelle: se mahdollistaa esimerkiksi uusien tuotteiden nopeamman markkinoille viennin ja sähköisen myyntikanavien avaamisen asiakkaille tai jälleenmyyjille.

Lue lisää

"Erinomaiset verkkopalvelut tarvitsevat erinomaisen tekijätiimin. Voit nukkua yösi huoleti, sillä me varmistamme, että investointisi kannattaa."

 

Liiketoimintapäällikkö
Jari Nietula
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 44 7617 715
Ota yhteyttä