Verkkosivut yritykselle ja organisaatiolle

Yksilölliset, skaalautuvat, hakukoneoptimoidut sivut

Verkkosivut yritykselle, organisaatiolle ja kunnalle ovat eräs tärkeimmistä asiakaspalvelun kanavista. Avullamme luot luotettavan ja uskottavan alustan tulevaisuuden digitaalisille palveluille ja tarjoat asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Tarjoamme monipuoliset verkkosivuratkaisut niin pienille kuin keskisuurille yrityksille sekä laajat portaaliratkaisut suurillekin organisaatiolle. Verkkosivut kunnalle ovat koko ajan yhä tärkeämpi viestinnän kanava ja olemmekin räätälöineet helpon ja nopean KuntaWeb-ratkaisun.

Asiakkaamme

Rautatievirkamiesliitto

Rautatievirkamiesliitto otti rohkean suunnan kohti nykyaikaista verkkosivustotrendiä, jossa hyvin suunniteltu sisältö, moderni ulkoasu ja mietitty typografia luovat mielekkään käyttäjäkokemuksen.

Rautatievirkamiesliiton asiakastarina

Porvoo

”Sivuston uudistus ja lukuisat sähköiset palvelut ovat tehostaneet merkittävästi kaupungin toimintaa, ja samalla asiakkaidemme palvelu on parantunut”, Porvoon viestintäpäällikkö Aino-Marja Kontio

Porvoon asiakastarina

POKE

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, POKE, uudisti verkkosivustonsa Cubescomin kanssa. Tuloksena oli käyttäjäystävällinen toteutus, joka toimii nyt markkinointi- ja viestintäkanavana koko ammattiopistolle ja palvelee laajaa kohderyhmää monipuolisesti.

Lue asiakastarina

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopiston rehtori Eija Pollari kertoo, että verkkosivu-uudistuksen päätavoitteena on asiakkaiden tavoitettavuuden ja koulutusten löydettävyyden parantaminen. Kumppaniksi syksyllä 2018 valmistuvaan projektiin on valittu kesäyliopiston pitkäaikainen kumppani Cubescom.

Lue asiakastarina

Ratkaisut

Uusien verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Olemassa olevien sivujen uudistus

Verkkosivujen jatkokehitys ja ylläpito

Avainedut

Hakukonenäkyvyytesi paranee

Helppokäyttöiset ja näyttävät sivut

Mobiiliystävällinen toteutus

Verkkolehti

Voit valita verkkosivuprojektiisi seuraavia lisäpalveluita:

  • uusi yritysilme ja graafinen ohjeistus
  • esitepohjat ja käyntikortit
  • markkinoinnin vuosikello
  • sosiaalisen median lisäpalvelut
  • lisäpalvelut digimarkkinointiin

Mikä ratkaisu sopii yrityksellesi?

Rakennamme verkkosivut yritykselle laajan ja luotettavan tutkimuksen pohjalta. Teemme ilmaisen katsastuksen yrityksesi verkkosivustolle, jolla selvitetään kotisivusi kunto. Saat asiantuntijaltamme sähköpostiisi raportin, josta selviää sivuston hyvät puolet, sekä ongelmakohdat kehitysehdotuksineen. Tunnemme eri alustojen tyyppiviat ja informoimme näistä myös sinulle. Katsastus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten kaada itsellesi kuppi kahvia ja suorita katsastus täyttämällä alla oleva esitietolomake!

Aloita kotisivukatsastus >>

Lue, mitkä ovat parhaiden verkkosivustojen tunnuspiirteet >>

"Erinomaiset verkkosivut tarvitsevat erinomaisen tekijätiimin. Voit nukkua yösi huoleti, sillä me varmistamme, että investointisi kannattaa."

Liiketoimintapäällikkö
Jari Nietula
etunimi.sukunimi@cubescom.fi
+358 44 7617 715
Ota yhteyttä