Webbtjänster

Våra webbtjänster omfattar lösningar för webbplatser och webbutiker, molntjänster och produktdatahantering. Vi erbjuder även mångsidiga tjänster inom digital marknadsföring, allt från planering av företagsprofil till marknadsföring i sociala medier och innehållsproduktion. Grunden till all vår verksamhet återfinns i principerna för tjänsteutformningen, vilket innebär att vi förverkligar webbtjänstlösningarna exakt enligt ditt företags behov.

Webbplatser

Skilj dig från internets gråa massa genom en unik, anpassningsbar och sökmotoroptimerad webbplats. Vi planerar och förverkligar webbplatser, förnyar företagets befintliga webbplats samt tar hand om vidareutvecklingen och underhållet av webbplatsen.

Läs mer

Webbutiker

Företagets webbutik är en viktig kanal för mötet med kunden, eftersom konsumenter och företag gör allt fler köpbeslut på nätet. Vi förverkligar såväl små som stora webbutiker och omfattande, portalliknande lösningar för e-handel.

Läs mer

Tjänsteutformning och digital marknadsföring

Med hjälp av tjänsteutformning kan du lära dig att förstå kunden bättre och hitta kundernas gömda behov och önskemål. Vi hjälper dig att lyckas även med digital marknadsföring: en väl utförd marknadsföring hjälper dig att skapa en konkurrensfördel gentemot andra och öka din försäljning.

Läs mer

Molntjänster

Molntjänster hjälper dig att få fungerande lösningar till lägre kostnader. Med hjälp av vår 1-2-3-4-modell testar du molntjänstens lönsamhet och kapacitet på ett förmånligt och säkert sätt.

Läs mer

Produktdatahantering

Koncentrerade och enhetliga produktdata skapar verkliga möjligheter för att utveckla affärsverksamheten och produktiviteten: det gör det exempelvis möjligt att snabbare introducera nya produkter på marknaden och öppna elektroniska försäljningskanaler för kunder eller återförsäljare.

Läs mer

"En fantastisk webtjänst behöver ett fantastiskt team som förverkligar den. Du kan sova lugnt, vi ser till att din investering lönar sig.”

 

Affärsverksamhetschef
Jari Nietula
förnamn.efternamn@cubescom.fi
+358 44 7617 715
Kontakt