Webbutiker

För att maximera ditt företags försäljning

Har du funderat på att öppna en webbutik? Företagets webbutik är en viktig kanal för mötet med kunden, eftersom konsumenter och företag gör allt fler köpbeslut på nätet. Vi förverkligar såväl små som stora webbutiker och omfattande, portalliknande lösningar för e-handel för företag. Vi ger dig en lösning för såväl B2B- som B2C-webbutiker, och webbutiken har alltid samma utseende som ditt företag och är mobilvänlig. Vi utför även integrationer och nödvändiga anpassningar.

Våra kunder

Kemppi

Vi utvecklade webbutiken Datastore för Kemppi där kunderna kan köpa svetskurvor, -processer och -egenskaper till sina maskiner. Med hjälp av webbutiken får kunderna tillgång till precis de egenskaper som de behöver i sitt arbete.

Oilon: webbutik för reservdelar

Vem har inte hört talas om Oilons oljebrännare och jordvärmeanläggningar? De finns över hela Finland. Vi utvecklade en webbutik, med vars hjälp Oilon kan leverera reservdelar till serviceverkstäder och installatörer runt om i Finland dygnet runt.

Elfving Signum

Företaget Elfving, med breda kunskaper inom import, publicerar nu all produktinformation effektivt på nätet. Vårt UIX-team svingade sina trollspön och våra programvaruguruer förverkligade nya webbtjänster ovanpå vår eMedia Enterprise-portal.

Autowall Oy

Autowall Oy, som består av de två fysiska affärerna Keravan Auto och Tuusulan Autovaraosa, hade ett behov av att öka försäljningen och optimera affärsverksamheten genom att börja sälja bilreservdelarna i en webbutik. Jaakko Wallenius från familjeföretaget berättar: ”Vi bestämde oss för ett samarbete med Cubescom, eftersom de kunde förverkliga en sådan webbutik som vi vill ha på ett smidigt sätt.”

Lösningar

Små webbutiker

Medelstora webbutiker och stora portallösningar

Anpassningar och integrationer

Nyckelförmåner

Öka din försäljning

Kundvänlighet

Underlättar marknadsföringen

En webbutik för ditt företag


Med hjälp av en webbutik maximerar du din försäljning till lägsta möjliga kostnad. Driftsättningen behöver inte vara en dyr eller komplicerad investering. Kontakta oss så tar vi reda på vilken sorts lösning som skulle vara bäst för ditt företag.

BE OM EN OFFERT >>

"Den finländska e-handeln ökade med 40 procent senaste år. Du vill väl att ditt företag är med i den här tillväxten?”

Affärsverksamhetschef
Jari Nietula
förnamn.efternamn@cubescom.fi
+358 44 7617 715
Kontakt